Bobbeltje op neusbrug

  • #1

    Dit is iets wat al jaren aan de gang is (ik weet niet precies hoe lang en ook de oorzaak weet ik niet): bovenaan mijn neusbrug zit een klein bobbeltje dat heel langzaam lijkt te groeien.

    Dat wil zeggen: dit bobbeltje zat er niet, maar sinds een paar jaren is het er. Het zit van mezelf uit gezien op de rechterhelft van mijn neusbrug (deze bestaat volgens mij uit twee botjes die verticaal lopen). Het zit dus op het rechterbotje, bijna helemaal bovenaan mijn neus (vlak onder de denkbeeldige horizontale lijn die tussen mijn ogen loopt). Het voelt hard aan (als bot) en de diameter is niet groter dan vijf milimeter.

    Het is geen ramp en ik maak me geen zorgen, maar ik baal ervan dat ik ineens in sommige zijaanzichten een bobbel op mijn neus heb, terwijl mijn neus altijd heel mooi recht was... Nogmaals: ik kan me niets geks herinneren waardoor er een bobbel is ontstaan. Ik ben heel benieuwd wat het kan zijn en vooral ook hoe ik er (liefst zonder operatie) vanaf kan komen.

    Dank voor de reactie alvast!

    Groet,
    Aafje

    Reageer
    #2

    Kan het een gerstekorrel zijn? Die voelen ook hard aan...

    Groetjes

    Reageer
    #3

    Die kunnen inderdaad ook hard zijn; ik heb wel wat ervaringen met gerstekorrels. Maar dit voelt echt als een gebogen/gekronkeld bot. Dus slechts aan één zijde van de neusbrug.

    Groet,
    Aafje

    Reageer
    #4

    Hai, ben je (zonne)brildragend? Irritatie daardoor? We blijven meedenken...

    Reageer
    #5

    Ooit wel, lang geleden. Nu lensdragend. Misschien is door het dragen van een bril destijds (ik spreek over ca. 15 jaar geleden) iets gebeurd waardoor die ene helft is gaan scheefgroeien. Iets wat nu heel langzaam steeds meer zichtbaar wordt. Zou best kunnen! Dank je!

    Groet,
    Aafje

    Reageer
    #6

    ik heb hetzelfde maar dan midden op mijn neus, en iets naar beneden. ik ben 13 en had dit eerst ook niet

    Reageer
    #7

    Ik heb ook een bobbel op me neus van voren zie je het niet maar van de zijkant wel ik ben erg onzeker er over en bang als mensen steeds fotos van de zijkant maken vroeger had ik die bobbel niet maar bij een val op me neus van de klimmerek kwam die in een  korte tijd tevoorschijn  het is wel een jaar geleden iemand die weet of het wordt vergoed? Alvast bedankt .

    Reageer
    #8

    Of het voor vergoeding in  aanmerking komt, zul je moeten navragen bij de ziektekostenverzekeraar.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Goede middag,

    Ik denk ik wel een evt oplossing kan bieden.

    Dan moeten we wel een keer afpreken voor consult

    Zie http://www.drvuyk.nl voor zgn neus correcties en rhinoplastieken.

    Dit is wel onverzekerde zorg .

    Groet Dr Vuyk

    [email protected]

     

    Reageer
    #10

    Ik heb dit ook

    Reageer
Reageer op: Bobbeltje op neusbrug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief