Beginnende keelontsteking?

  • #1

    Hoi! Nadat ik voelde dat ik ergens lang slikte ben ik gaan kijken in mijn keel, heb het even nagetekend hoe het er ongeveer uitziet:

    http://img688.imageshack.us/img688/4051/naamloosles.png

    Beetje onduidelijk ja maar we zijn hiermee een dag of 2 later mee naar de huisarts geweest die zei dat het iets aan mn amandelen was ( Die zijn er allang uitgeknipt maarja ) en dat het een beginnende keelpijn is en dat ik rustig aan moest doen ( niet te koud, niet veel sporten enzo ) En de bult doet geen pijn ik voel het alleen als ik erlangs slik

    Maar moet ik nu ook stoppen met roken, want daar heb ik niet zo heel veel zin in..

    derde

    Reageer
    #2

    Vreemd dat er een bult zit op deze plaats waar de amandelen zitten. Weet je zeker dat die in het verleden geknipt zijn?Of was het alleen de neusamnadel die is verwijderd?
    In dit laatste geval zou het heel goed een gezwollen amandel kunnen zijn.Ik zou maar even afwachten of het vanzelf overgaat en zo niet de huisart weer bezoeken. Roken zal geen positieve of negatieve invloed hebben, maar in alle gevalllen is het beter te stoppen, maar dat is natuurlijk een open deur!!

    Reageer
Reageer op: Beginnende keelontsteking?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief