Enorme pijn linkerkant keel en oorpijn.

  • #1

    Hoi allemaal,
    Ik heb sinds 4 dagen veel pijn aan de linkerkant van mijn keel.
    2 Weken geleden ben ik behoorlijk beroerd geweest, keelontsteking, verkouden en veel hoesten. De griep waar ongeveer heel nederland nu mee zit.. Ben ik eindelijk van dat vieze hoestje af, en voel ik me veel beter heb ik nu dus sinds 4 dagen wéér last van mijn keel, maar nu dus alleen aan de linkerkant. Het doet enorm veel pijn, ook mijn oor steekt onwijs. Ik heb sowieso minstens(!) 2 keer per jaar een fikse keelontsteking, wat ik vreemd vind, want mijn keel EN neus amandelen zijn op mijn 12e weggehaald (ben nu 18) Vroeger was dit dus nog erger, maar heel veel beter is het er niet op geworden. Heb vaak genoeg vage klachten (onverklaarbare vermoeidheid en pijnen in mijn rug), heb ook ontelbare keren bloedtesten gehad, en ik blijk kerngezond. Zelfs de zuurstoftoevoer is bovengemiddeld, met mijn astma..

    Vreemd vond ik ook dat ik voor mijn aanhoudende keelontstekingen naar de dokter ben gegaan die mij doodleuk vertelde dat mijn (geknipte!) amandelen ontstoken waren!? Iedere keer word ik weggestuurd met het advies maar op een dropje te zuigen, waar ik alleen maar meer slijm van krijg wat ik ophoest waardoor de pijn erger word.

    Ik heb dit altijd gehad, alleen dit keer vind ik het vreemd dat het maar aan 1 kant zit. Van de rechterkant heb ik totaal geen last, en zijn mijn klieren ook echt alleen maar aan de linkerkant opgezet.

    Is er misschien een andere oorzaak, of ben ik echt elke keer toevallig de sjaak met allerlei vervelende bacteriën die mijn lichaam binnendringen?

    Reageer
    #2

    Ik ook

    Reageer
Reageer op: Enorme pijn linkerkant keel en oorpijn.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief