Stank in neus

  • #1

    Hallo,

    Sinds 3 weken geleden was ik verkouden. Hierbij kwamen gewoon normale symptonen voor, verstopte neus, beetje keelpijn enz.

    Maar 1 week geleden kreeg ik opeens een bloedneus ( Dit heb ik vaker weleens, als ik het opeens warmer krijg ) Dus ik die bloed afvegen ( Niet snuiten, om beschadiging van bloedvaten te voorkomen ) Maar dit is dus in mijn neus gaan uitdrogen en stinken.

    Ik kan de geur alleen ruiken als ik mijn neus omhoog haal, en m'n mond naar beneden zegmaar.
    ( Gelukkig niet als ik gwn inadem )

    Dus ben ik gisteren een beetje in mijn neus gaan peuren, en heb ik er een bloed bullebak uit gehaalt, deze stonk verschrikkelijk naar het geur. Het geur is het zelfde als onder je teennagels.

    Nu is het wel wat minder, maar kan dit inderdaad veroorzaakt zijn door bloed/bloedplasma dat zich in mijn neus gestolt heeft?

    Bij voorbaat bedankt voor de antwoorden!

    Reageer
    #2

    Ja, die stank kan afkomstig zijn van bacteriën die dood gegaan zijn. Als het goed is verdwijnt het weer vanzelf als je weer beter bent. Stank in de neus als je verkouden bent geweest, komt veel voor.

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: Stank in neus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief