Verstopt oor na slapen met oordopjes

  • #1

    Hoi,

    Ik heb een nacht geslapen met oordopjes vanwege overlast van de buren. Ik had op dat moment griep en werd wakker met enorme pijn aan mijn linker oor. Ik kan sindsdien geluiden vrijwel niet verdragen en voel constante druk op mijn oor. Ik probeer hem te klaren, en voel dat het beweegt van binnen, maar elke keer nadat mijn trommelvlies (?) uitzet door het klaren voel ik hem meteen weer terug trekken in de vervelende positie. Ik hoor dan ook een krakend en zeurend geluid. Ook als ik slik hoor ik geplop. Heel hinderlijk. Na een week ben ik naar de huisarts gegaan. Zij constateerde keelontsteking en gaf me antibiotica. Misschien heeft het in mijn keel geholpen, maar mijn oren voelen na de 10-daagse kuur nog hetzelfde aan. Ik heb een week neusdruppels geprobeerd en na geen verbetering heb ik gister audispray geprobeerd. Audispray heeft het nog erger gemaakt, want sindsdien heb ik ook pijn aan mijn oor, en viel ik bijna flauw van de duizeligheid. (Voordat ik audispray gebruikte had ik geen last van pijn en duizeligheid) Nu voel ik me doodmoe. Ik heb zoutoplossingen via mijn neus gepobeerd, en ben nu radeloos. Ik kan vrijwel niets doen. Ik ben muzikant en kan mijn muziek nauwelijks verdragen, en sociaal kan ik vrijwel niets ondernemen.
    Heeft iemand tips?

    Reageer
    #2

    Uitzieken lijkt de enige remedie zodat de zwelling in de buis van Eustachius as gevolg van de infectie weer wegtrekt als je langzaam beter wordt.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    ga even terug naar de huisarts en laat het trommelvlies opnieuw even beoordelen, nooit zomaar iets inspuiten als je niet zeker weet wat er aan de hand is.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #5

    Met oordopjes slapen als je ziek bent is niet bijzonder slim want de bacteriën die in het oor zitten kunnen dan ineens sterk gaan groeien in de warme vochtige omgeving achter de oordop.

    Reageer
Reageer op: Verstopt oor na slapen met oordopjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief