keel,neus,borstkast

  • #1

    hallo allemaal, wie kan mij helpen?
    ik ben rond 2 jaar geleden geopereerd aan voorschilklier,na die operatie heb ik een beetje van alles,heb veel last van verkoudheid,mijn keel voelt vaak dik,ik kan niet meer meer met een lage kussen slapen want dan ga ik erg hoesten,verder heb ik constant last van rare hartkloppingen, en mijn borstkast voelt zo ingedrukt,heb altijd slijm(snot),ruik ik ook een vieze geur uit mijn mond en neus, het borrelt in mijn borst alsof ik een beetje bronquitis hebt,maar ik heb geen koorts, voelt me erg ellendig , wat kan ik doen?
    help!

    Reageer
    #2

    Het beste ga je even naar de huisarts. De huisarts kent je en kan je onderzoeken. Je spreekt over een veelheid aan klachten die over verschillende perioden opspelen waardoor het erg lastig is de vinger op de gevoelige plek te leggen zonder dat we meer van je weten dat uit het onderzoek van de huisarts kan komen. Ga dus even naar de huisarts, en als je gaat, maak dan vantevoren een lijstje met de klachten en zet de peiode erbij wanneer je er last van had, hebt, of hebt gekregen, dan is het sneller duidelijk voor de huisarts wat je precies bedoelt.

    Reageer
    #3

    hartelijk dank voor u advies, ik wilde al lang naar mijn huisarts gaan,maar was bang dat omdat te veel klachten zijn hij mij niet zo serieus zou nemen. ik ga een afspraak maken.

    Reageer
Reageer op: keel,neus,borstkast


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief