Laseren amandelen

  • #1

    Na diverse keren amandelontsteking en bijna altijd verkouden heb ik gisteren mijn amandelen laten laseren. In eerste instantie was ik van plan mijn amandelen te laten knippen toen ik deze methode op internet tegen kwam. Het leek mij zeker het proberen waard. Zeker gezien de naweeën die ik over het operatief verwijderen lees.
    Mijn keel is plaatselijk verdoofd en vervolgens worden de amandelen met behulp van een laserstraal verwijderd. Het volledige bezoek aan het ziekenhuis heeft nog geen uur geduurd.
    Gisteravond heb ik weer gewoon een normale warme maaltijd gegeten en heb nu nog een beetje last bij het slikken.

    Reageer
    #3

    he anoniem,

    Goed om je bericht te lezen !
    Ik zit zelf erg te twijfelen.
    Heb ook bijna non-stop last van een soort van verkoudheid.
    Door de ontstekingen die ik (blijkbaar) heb gehad, heb ik putjes op mn amandelen, waar rotzooi blijft zitten.
    Heel vies !
    Maarja, of dat dan ook opgelost is..
    Moet misschien toch maar eens de knop doorhakken.
    Volgens mij kan het alleen in den haag..
    Toch eens kijken wat slim voor mij is om te doen.

    In ieder geval bedankt dat je je ervaring online hebt gezet !

    Reageer
    #4

    Weten jullie waar ik de laserbehandeling kan aanvragen? Heb echt geen zin om 3 weken uit e roulatie te zijn..

    Thanks

    Reageer
    #5

    Dat kan in het Haga ziekenhuis in Den Haag, ik heb vandaag een afspraak gemaakt voor in januari, ben benieuwd!

    Reageer
    #6

    Aanstaande dinsdag laat ik mijn amandelen lasren en ben heel benieuwd hoe het daarna gaat.

    Reageer
    #7

    Ik heb dinsdag mijn amandelen weg laten laseren, nu (zaterdag) nog steeds erg veel last ervan. Slikken doet heel erg pijn en kan ook nog steeds niet eten. Had niet verwacht dat het zo pijnlijk zou zijn. De dag na de behandeling alleen maar moeten overgeven en hield zelfs mijn pijnstillers niet binnen. Praten doe ik ook nog liever niet. Ik ben benieuwd wanneer hier vooruitgang in komt aangezien er niet veel ervaringen van anderen op het internet te vinden zijn.

    Reageer
    #8

    Maandag heb ik mijn amandelen laten laseren. Had niet verwacht dat het zo een pijn zou doen. Zelf tijdens het laseren werd het te heet en om de 5sec moest ik de dokter aantikken om te stoppen. Nu is het woensdag en kan ik niks, snachts word de pijn erger. Heb verschrikkelijke oorpijn en slikken gaat niet. Ook een vieze smaak in mijn mond. Ze zeiden dat ik de dag erna gewoon weer kon werken, maar lig nog steeds in bed zonder iets te eten. Vrijdag en zaterdag twee belangrijke afspraken hoop echt dat het dan geminderd is, want heb morgen al een afspraak moeten afzeggen. Ik denk dat als ik ze operatief zou laten verwijderen dat niet eens zou overleven.. Nu dus herstellen en hopen dat het snel overgaat...

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Heb je ook last van blaren ? Ik heb het ook gedaan en ik ga echt kapot van de pijn heb een hele grote blaar in mee keel

    Reageer
    #10

    Beste Jay,
    Hoe gaat het nu met je?
    Hoeveel dagen heb je in totaal gehad voor herstel en ben je van het probleem af? Ook ben ik benieuwd hoe pijn het deed en of je direct kon eten?
    Binnenkort ook een operatie van dochter lief; verwijderen van de keel- en neusamandelen. Heel erg spannend en zenuwachtig dus. Ik heb veel getwijfeld en twijfel eigenlijk nog steeds of een laser operatie wel een betere alternatief is. Alhoewel het alleen in Den Haag kan en ik ver uit de regio woon. Voor herstel lijkt het mij ook lastig. Mocht zich toch iets voordoen dan weet ik niet of alle andere artsen kennis van de nieuwe methode hebben... (qua herstel)

    In het ziekenhuis zeiden ze tegen mij dat laseren vrij nieuw is en het vanwege een aantal aspecten nog niet landelijk gedaan kan worden.
    Nu ben ik online naar ervaringen aan het lezen. Vrij weinig mensen die een laserbehandeling hebben gedaan. Ik hoop dat jij je ervaring kunt delen.
    Alvast bedankt.

    Reageer
Reageer op: Laseren amandelen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief