opgezetten lymfeklieren

  • #1

    [color=#FF0000][/color]Hoi,
    Ik heb sinds een maand of twee opgezette lymfeklieren in me nek het begon met een bultje en nu zit er ook een onder me kaak.
    Het is echt vervelend want het beinvloedt je hele dag het doet constant zeer.
    Ik heb ook een echo gehad maar daar was op te zien dat het goedaardige klieren zijn en dat het inderdaad moet komen door een infectie,Heb dan ook antibiotica gehad en dat werkte even tot de kuur was afgelopen ik ben zwanger dus is het beter dat ik geen antibiotica slik maar ik vraag me af of je er vanzelf weer afkomt.
    Want je gaat toch denken dat het iets anders geks is omdat de dokter er eingelijk ook niks van weet.Is hier toevallig iemand die er ook met medicatie of op een andere manier er weer vanaf is gekomen??
    Ik hoop op een reactie........

    Groetjes Lila

    Reageer
    #2

    Gezwollen lymfeklieren zijn een reactie op een infectie. Als de infectie bestreden is, met of zonder hulp van antibiotica, verdwijnen de zwellingen in de loop van de tijd. Soms kan dit proces wat langer duren en in enkele gevallen blijven de klieren wat dikker als gevolg van verandering van het klierweefsel. Dat is bijna altijd onschuldig.

    Reageer
    #3

    Ik had ook een infectie opgelopen door een koortslip en zat aan de antibiotica. De antibiotica had mij wel enorm geholpen alléén onder mijn kin voel ik nog wel een klein zwelling. Ik ga woensdag hiervoor naar de huisarts omdat ik ook ongerust ben.. Ik hoor indd dat het lang kan duren totdat alles echt over/weg is.

    Reageer
Reageer op: opgezetten lymfeklieren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief