Enorme kriebel achterin keel/neus

  • #1

    Ik heb iets dat mij al een flinke tijd wakker houd s'avonds , een enorme kriebel achterin de keel, maar lijkt ook achterin de neus te zitten. Beide op plaatsen waar het (voor mij gevoel) net niet bij kan. Mijn oor lijkt op een of andere manier ook in verbinding te staan met de jeuk/kriebel.

    Ik heb dit dus al ruim een week, en word er helemaal gek van! Ik snuit mijn neus, drink water, niks helpt op dat moment.

    Ik slaap tegen de raamkant van het huis, en heb hetzelfde als ik in de kamer naast de mijne slaap, ook tegen de raam kant. Ik denk iets van stoffen dat ik in adem? Asbest? Er is verder niks veranderd of geboord in onze muren.

    Weet iemand wat dit kan zijn toevallig?

    Alvast bedankt,

    Alex

    Reageer
    #2

    Lijkt een onschuldig viraal rhinovirusje. Even vervelend, maar gaat vanzelf weer over.

    Reageer
    #3

    [quote]Een plotselinge afkoeling van de huid kan echter het neusslijmvlies zodanig irriteren dat rhinovirussen er vat op krijgen en zo een infectie veroorzaken.[/quote]

    wow, dat kan best wel eens kloppen. Heb namelijk een nieuwe ventilator gekocht en die staat snachts ook aan, op mij gericht.

    Alhoewel is het niet vreemd dat ik er nog steeds last van heb, op 1 plek die enorm kriebelt voor een tijde, maar verder nergens last van heb?

    bedankt voor je reactie!

    Reageer
Reageer op: Enorme kriebel achterin keel/neus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief