geur

  • #1

    Sinds februari 2008 na een behoorlijke koorts (vanwege griep?) een vieze chemische/medicinale lucht in de neus bij gebrande koffie, sigarettenrook (ik rook zelf niet), gekookt ei, uitlaatgassen van oude motoren, gekookte prei en houd je vast, mijn eigen poep.
    Heel akelig. Het is nu juli, maar het lijkt erger te worden in de loop van de maanden.
    Wie herkent dit?

    Reageer
    #2

    Ja, ik herken je klachten, het zijn de restverschijnselen van een keelinfectie. Blijkbaar is het nog steeds niet helemaal over. Veel pitamientjes en goed slapen.

    Reageer
    #3

    Dank je wel Lise voor je reactie.
    Ik herken het echter niet wat je zegt, maar misschien zijn er toch eertijds wat rare beestjes in m'n bloed achtergebleven.
    De huisarts kon er verder niets mee. Bij een eventueel volgend bezoek zou hij me een bezoekje aan de KNO-arts voorstellen. Heb ik niet zoveel vertrouwen in als ik op deze site alle kennelijk niet te verhelpen klachten zie in keel-, neus- en oorgebied ...... Ondoorgrondelijke lichaamsdelen kennelijk.
    Groet,
    Theo

    Reageer
    #4

    hallo

    ik heb zins een week dat koffie,vlees en sigaretten heel erg vies ruiken een hele sterke geur vieze geur een verrotte geur.

    hoe kan dat? en wie heeft dit ook?

    grietje

    Reageer
    #5

    hallo ik heb dat ook wat jij beschreef ,,van die vreemde lucht enzo ik vroeg me af wat je er aan gedaan hebt en of je het nog hebt

    graag je reactie ,ik word er niet goed van

    Reageer
Reageer op: geur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief