In de ochtend groen slijm (snot?) ophoesten

  • #1

    Hallo,

    Ik heb nu al ruim een maand dezelfde klacht. 's Ochtends word ik wakker met een iets verstopt gevoel in de neus, ik kan nog steeds gemakkelijk door de neus ademen, niets aan de hand. Kort nadat ik ben opgestaan, hoest ik een beetje groen slijm/snot op. Ik hoest een aantal keer in een half uurtje en dan ben ik er vanaf. De rest van de dag heb ik nergens last van, behalve dat ik vaak het gevoel heb dat er tussen mijn neus en keel iets zit, maar dit heb ik wel vaker.

    In november was ik ziek, toen had ik een soort van zware verkoudheid/holteontsteking. Ik heb toen een paar weken geen klachten gehad, en toen begon bovenstaande klacht.

    Ik heb weinig vertrouwen in mijn huisarts door verschillende redenen, en wil het liefst ook van huisarts veranderen. Ik heb vorige week een eConsult aangemaakt over deze klacht op advies te krijgen van hem. Hij heeft me zonder nadere uitleg Mometasofuroaat voorgeschreven. Dit is hetzelfde middel wat mijn vader krijgt tegen de groei van neuspoliepen. Ik weet dat het voor verschillende toepassingen wordt gebruikt, maar het lijkt me wat heftig voor de aard van mijn klacht. Ik wil eigenlijk gewoon graag weten waar ik last van heb en of ik er iets mee moet doen, of dat het vanzelf over kan gaan.

    Bedankt!

    Reageer
Reageer op: In de ochtend groen slijm (snot?) ophoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief