Middenoorontsteking

  • #1

    Ik heb 2 weken een loopoor gehad, daar heb ik oordruppels voor gekregen. het loopoor is nu voorbij en ik heb nergens last meer van, maar de huisarts ziet wel dat het trommelvlies er rood en rommelig uit ziet, zoals een middenoorontsteking. daarom wil hij misschien voor de zekerheid dat ik naar de KNO-arts ga.

    Echter, mijn trommelvlies ziet er sowieso altijd rommelig uit, omdat ik een reconstructie heb gehad van het trommelvlies als kind, omdat een gat wat er in zat niet vanzelf dicht ging. later ook een keer een klap op mn oor gehad waardoor het weer scheurde. dit is gelukkig vanzelf weer dicht gegaan.
    Hierdoor heb ik echter wel meerdere littekens op mijn trommelvlies.

    Nu is mijn vraag een beetje, is het wel echt nodig om naar de KNO -arts te gaan nu? Ik heb maximaal eigen risico dus dit gaat me veel geld kosten. de huisarts wist ook niet zeker of het nodig was en ik moest het zelf afwegen. de laatste keer dat ik bij de KNO-arts was(1,5 jaar geleden ongeveer) had ik ongeveer hetzelfde, rommelig beeld en waarschijnlijk vocht achter het trommelvlies. maar de kno-arts kon er niets aan doen want hij durfde niet aan om te opereren. dus gewoon afwachten en bij loopoor evt druppelen. En dan krijg je een rekening van boven de €150.

    Reageer
    #2

    Dat is een beslissing die je toch zelf moet nemen. Ik kan daar zo helaas niets over zeggen. Je kunt even afwachten om te kijken of er weer klachten komen. Dan raad ik je aan om wel te gaan. Misschien is het verstandig om dan nog eens na te denken over het eigen risico voor komend jaar...

    Reageer
Reageer op: Middenoorontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief