Kloppend stekend gevoel achter in de keel,

  • #1

    Sinds enkele maanden heb ik last van een kloppend stekend gevoel achter in de keel. Bij inspanning komt er een soort zeurderige pijn die doortrekt naar mijn linkeroor. Het kloppende gevoel wordt erger als ik buk, dus als er druk op mijn hoofd komt. Het begon met een brok in de keel ongeveer 2 mnd geleden, huisarts kon niks vinden . Inmiddels zijn er dagen dat ik er bijna geen last van heb, maar ook dagen dat het terug komt. Vooral het bonken, het gevoel dat je keel/oor bijna uitelkaar klapt is erg vervelend.

    Reageer
    #2

    heel vaak komen deze klachten voort uit spanning. Het is dus zaak om zelf te zoeken of hier sprake van zou kunnen zijn.Dan moet je daarmee aan de slag , al dat niet met professionele hulp , om dat op te lossen.
    Een heel enkele keer kan het ook het gevolg zijn van een constant verkeerde houding van het hoofd cq de hals, bv in geval je constant voor een beeldscherm in een verkeerde houding.

    Reageer
Reageer op: Kloppend stekend gevoel achter in de keel,


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief