Meerdere grote bolletjes/knobbels aan teelballen

  • #1

    Hey!

    Ik ben 17 jaar en heb al meerdere jaren (zouden er goed 10 kunnen zijn) heb ik knobbeltjes op mijn linker teelbal zitten. Nu ik ouder ben begon ik te denken wat dit zou kunnen zijn, ik nam namelijk toen ik jonger aan dat dat er nou eenmaal bij hoorde. Ik herinner me niks van een tijd waarin ik geen meerdere knobbeltjes (met een grote van zeker een teelbal in totaal) in mijn balzak had. Na wat rond zoeken op internet kwam ik op teelbalkanker uit en vraag me dus ook af of dit zo kan zijn.
    Het enige waar ik ook last van heb gehad (fysiek gezien) zijn schokken in het gebied rond of in mijn hart, maar heb hier verder nooit wat van gedacht want ik hoorde vaker van vrienden dat zij dit ook hadden.
    Eerst dacht ik aan teelbalkanker omdat ik knobbeltjes heb, maar ze zijn nooit uitgebreid of gekrompen. Altijd zijn er evenveel geweest en ik ga er dan ook vanuit dat het komt door een trap die ik toen ik klein was in m'n teelballen kreeg. Zou dit een reden kunnen zijn? Ik ben namelijk niet een persoon die graag naar de dokter gaat en heb dan ook geen idee hoe ik dat zou moeten regelen, vragen of m'n moeder me kan helpen is ook geen optie omdat ik niet de beste relatie heb met haar. Eventueel zou ik een familielid kunnen vragen maar zoals al eerder gezegd, ik vind dit heel erg ongemakkelijk :/.

    Ben benieuwd wat jullie er van denken,

    Met vriendelijke groet,

    Tim

    Reageer
    #2

    Wat je voelt zou je bijbal kunnen zijn. Dat hoort dan zo.
    Van de trap in je ballen toen je klein was is dat beslist niet.

    Je kunt het de huisarts laten controleren.
    Je kunt zelfstandig een afspraak maken bij je huisarts. Je bent 17...

    Reageer
Reageer op: Meerdere grote bolletjes/knobbels aan teelballen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief