Bult bovenop teelbal

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik voel op mijn linker teelbal een bult op mijn linkerteelbal. Hij zit er echt bovenop (aan een smalle zijde van de teelbal zeg maar). Tussen de teelbal zelf en de bult voel ik een soort randje. Het randje dat ik voel bestaat uit een aantal harde maar erg kleine bultjes.

    De bult zelf bevindt zich echt vlak naast de plek waar de zaadleider de teelbal in komt; het is soms moeilijk om te merken of ik nou het begin van de zaadleider of die bult voel. De bult zelf heeft ongeveer de grootte van een erwt.

    Bij de andere teelbal lijk ik ook wel iets bovenop de teelbal te voelen, maar dat is aan die kant echt een heel stuk kleiner. Daarom twijfel ik of ik gewoon de bijbal voel (al dacht ik dat die niet bovenop de teelbal zat).

    Groeten

    Reageer
    #2

    Ik zou voor de zekerheid een afspraak met de huisarts maken zodat die je kan doorverwijzen voor een echo. Daar haal je meer zekerheid uit.

    Veel succes!

    Reageer
Reageer op: Bult bovenop teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief