Teelbalkanker?

  • #1

    Hallo, ik ben een jongen van 17 jaar. Het begon allemaal rond eind augustus, toen ik ging slapen kreeg ik opeens een paar secondes lang pijn in mijn rechterteelbal pijn. De volgende dag geen bijzonderheden gevoeld tot ik weer ging slapen, mijn teelbal begon weer pijn te doen en ditmaal voor een paar minuten. Ben al 3x langs de huisarts geweest die zei dat hij niks ergs kon vinden. Af en toe heb ik last van een soort van gevoeligheid in mijn rechterbal en soms is het weg. Alleen nu voel ik dat mijn rechterbal harder is dan mijn linker en ik maak mijn flinke zorgen. Kan iemand mij helpen met wat het eventueel kan zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Het zou een ontsteking kunnen zijn.
    Ga in ieder geval terug naar de huisarts en vraag dan een verwijzing voor de uroloog.

    Reageer
    #3

    Hey Tandor bedankt voor je reactie, zou het niet de puberteit ofzo kunnen zijn of de overgang naar volwassenheid? Ik heb verder geen symptomen van een bijbalontsteking ofzo.

    Reageer
    #4

    Ik denk niet dat het iets met de puberteit te maken heeft.

    Reageer
Reageer op: Teelbalkanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief