Reeele angst?

  • #1

    Hallo,

    Bij een verre vriend is non hodgkin vastgesteld. Ik weet niet het precieze verhaal, maar toch wel geschrokken ervan.

    Hij had last van opgezette klieren. Nu ben ik daar best wel van geschrokken natuurlijk en ben je ermee bezig. Maar ik voel bij mijzelf ook kliertjes. Hals, achter oor, maar dacht dat dit gewoon bij je lichaam hoorde, net zoals je aders bijv. Ze zijn niet heel groot mAar wel voelbaar.

    Reageer
    #2

    Lymfeklieren zijn doorgaans en normaal verschijnsel. Ze horen bij het afweersysteem. Een virusinfectie zoals verkoudheid, griep of een scheerwondje, problemen met tandvlees of tanden, kan ervoor zorgen dat lymfeklieren wat opzetten. soms kan er ook iets anders aan de hand zoals bij je vriend.
    Als je er bezorgd over bent, ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #3

    Maar ik begreep een beetje dat als lymfeklieren afwijkend zijn dat ze dan groot zijn 2 cm ofzo. Mijne zijn klein dus hoef ik me dan toch zorgen te maken

    Reageer
    #4

    Zelfs als ze al zo groot zijn is dat nog steeds geen aanwijzing op een ernstige aandoening. Ze kunnen ook gewoon ontstoken zijn. Ik zou me er geen zorgen over maken.

    Reageer
    #5

    Bedankt dat je me even nuchter hebt gemaakt qua denken !

    Reageer
Reageer op: Reeele angst?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief