In de war

  • #1

    Ik ben echt even in de war. Ik hoop dat iemand mij duidelijkheid kan geven.

    Ik heb voelbare meerdere klieren die niet meer weg gaan. Ben hiervoor een tijd terug naar de huisarts geweest en voelen niet verontrustend aan.

    Maar ga ik op internet kijken dan staat er dat je klieren normaal niet voelt en bij elke voelbare klier al spraken is van een opgezette klier. Ik snap het gewoon niet meer. En als het een kwaadaardig iets is dan is die heel groot en opvallend? Ik ben echt in de war!

    Reageer
    #2

    Lymfeklieren die wat opgezet zijn, zijn een heel normaal verschijnsel en horen bij je afweersysteem. Infecties (wondjes bijvoorbeeld) zorgen ervoor dat je afweersysteem gaat werken en daardoor kunnen ook klieren opzetten. Ook virusinfecties zoals verkoudheid of griep. Ook problemen met tandvlees of tanden, of het dragen van een beugel of zelfs een scheerwondje, kan er ook voor zorgen dat lymfeklieren in de hals opgezet zijn. Een wondje aan voeten of benen, kan ervoor zorgen dat lymfeklieren in de lies opzetten.
    Soms kan het maanden duren voordat de lymfeklieren weer zo goed als weg zijn. Vooral als je er te veel aan blijft voelen. Tijdens de puberteit heb je er doorgaans meer last van dan wanneer je volwassen bent. Zelden een reden om bezorgd over te zijn. Als ze echt heel dik worden en pijnlijk zijn, is het wel goed om naar de dokter te gaan.

    Reageer
    #3

    Goededag

    Bedankt voor uw reactie. Maar als je op internet leest is het gelijk kanker bij wijze van...Ik wil niet zeveren maar ben gewoon verschrok ken

    Reageer
    #4

    Dat is het nadeel van informatie opzoeken op het internet......

    Reageer
    #5

    Ja daar heeft u een heel dik punt. Want als je Googled op hoofdpijn eindig je ook met een hersentumor.

    Reageer
Reageer op: In de war


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief