Netelroos , opgezwollen lymfeklieren.

  • #1

    Ik heb sinds de zomer last van netelroos en ben 17 jaar oud. Ben er ook mee naar de huisarts gegaan die het voor mij bevestigde. Nu heb ik sindsdien ook een knobbel dat kan bewegen in me hals naast me kaak zitten, hij wordt niet groter of niet kleiner. Nu zitten er de laatste tijd knobbels in mijn hals als de grote van een erwt en ik weet niet wat ik hier mee aan moet. Ik heb sinds de kerst ook last van hartkloppingen waardoor ik een angstig gevoel krijg en ik kort adem. Nu merk ik dat ik daar geen last van heb zowel de hartkloppingen en de kortademigheid als ik bijvoorbeeld aan het gamen ben of gewoon afgeleid ben. Nu heb ik ook dat mijn lichaam soms kriebelt.

    Nu ben ik zo stom om de symptomen  te gaan googlen en op nare ziektes uit te komen waardoor ik in paniek raak. Door al deze symptomen is het ook lastig om in slaap te komen vooral door de hartkloppingen. Ik heb geen last van gewichtsverlies of iets dergelijks maak er maar gerust van dat ik ben aangekomen. Ook loop ik twee keer per dag de kranten en studeer ik.

    Ik loop nu al ruim een half jaar rond met nestelroos en die rare bult, van de lymfeklieren in mijn nek heb ik het gevoel dat ze soms komen opzetten en soort van geirriteerd raken en dan weer wegtrekken.

    Reageer
    #2

    De lymfeklieren zetten op door de netelroos. Dat is een heel normaal verschijnsel en niks om je druk over te maken.

    Daarnaast denk ik dat je last hebt van hyperventilatie. Doe eens de test op:

    http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Ik had een test gedaan en een paar dagen de tabletten die ik ervoor kreeg niet in te nemen. Meteen merkte ik dat mijn huid begon te kriebelen en mijn lymfeklieren ontstoken raakte. Nu heb ik vandaag mijn tabletten weer ingenomen en merk ik meteen dat de kriebels weg zijn en de lymfekleiren wat minder zijn opgezwollen. Nu zit ik alleen nog met het probleem dat ik benauwd ben.

    Reageer
    #4

    Ik heb die test trouwens gedaan en een 43 score gekregen. Er is dus een kans dat ik daar inderdaad last van heb. Mijn vraag nu, gaat dat ooit over of zit ik hier met de rest van mijn leven mee?

    Reageer
    #5

    Dat probleem is heel goed op te lossen. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen.

    Reageer
Reageer op: Netelroos , opgezwollen lymfeklieren.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief