Heb ik kanker?

  • #1

    Hoi ik ben Tim (16) en ik maak me de laatste tijd wat zorgen over mezelf. Ik ben erg moe en voel me soms futloos. Ook heb ik sinds kort dat mijn ribben op 1 plek wat ingedeukt zijn en heb last van puistjes op mijn borst. Ik ben bang dat ik kanker heb, maar heb een grote angst voor de dokter. Wat raden jullie mij aan?

    Reageer
    #2

    Overigens heb ik soms ook een soort raar gevoel bij het ademen als een soort steken maar dat verdwijnt steeds weer en heb het niet vaak.

    Reageer
    #3

    verder eet is gewoon goed en voel ik me wel gezond

    Reageer
    #4

    Dat zijn toch allemaal geen symptomen voor een ernstige ziekte.

    Je voelt je erg moe en futloos en voelt je toch gezond...dat geeft toch eigenlijk al aan dat je vooral last van angst en stress hebt. Puitjes door de puberteit, en de vermoeidheid en futloosheid misschien door een virusinfectie. het deukje en de steken met ademhalen hebben waarschijnlijk met de groei te maken en een tussenribspiertje dat iets verrekt is.

    Als je er bezorgd over bent en blijft, zul je dan toch even naar de huisarts moeten gaan. Die bijt niet, dus bang hoef je daar niet voor te zijn.

    Reageer
    #5

    Bedankt voor je reactie Tandor. Misschien loop ik mezelf wel gewoon een beetje gek te maken. Ik ben inderdaad soms wat onzeker. Als de klachten erger worden zal ik wel even langs de dokter stappen.

    Reageer
Reageer op: Heb ik kanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief