hoofdpijn tijdens het fietsen&uitvalsverschijnselen. hersentumor?

  • #1

    Hallo,
    ik ben een meisje van 16 jaar en heb sinds de winter van 2012 last van hele erge hoofdpijn als ik een langere afstand moet fietsen (5+ km). Het zit altijd op dezelfde plek, namelijk achterin de rechterkant van mijn hoofd. Het voelt niet echt als hoofdpijn, maar meer als een hele harde constante steek. Als ik nog een tijdje door blijf fietsen met deze pijn krijg ik ook uitvalsverschijnselen in mn rechterarm, ook wordt het zicht van m'n ogen minder. Ik ben hier al mee naar de dokter geweest maar mijn vader wil niet dat ik door wordt verwezen naar de neuroog. Ik ben best wel bang dat het een hersentumor is, maar het kan natuurlijk ook iets veel onschuldigers zijn. Wat moet ik doen?
    Groetjes Loes

    Reageer
    #2

    [quote]maar mijn vader wil niet dat ik door wordt verwezen naar de neuroog[/quote]
    Vreemde vader heb jij. Heeft je vader ook gezegd waarom hij dat niet wil? De neuroloog is namelijk wel de arts die de klacht van jou zou moeten onderzoeken.

    Reageer
    #3

    Hallo Loes.Je hebt hier al erg lang mee door gelopen en als ik jou was,zou ik toch weer met je huisarts praten en zowiezo een verwijsbrief voor de neuroloog vragen.Laat de huisarts contact opnemen met jouw vader en zeggen,dat een neurologisch onderzoek noodzakelijk is.Doen! Ik wens je sterkte verder.

    Reageer
Reageer op: hoofdpijn tijdens het fietsen&uitvalsverschijnselen. hersentumor?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief