5 weken migraine

  • #1

    Goedemiddag Tandor.

    Ik heb laatst ook een berichtje gestuurd over mijn vervelende zware hoofdpijn. Ik kreeg toen een betablokker, dit hielp niet. Nu weer een middel tegen migraine Sumatriptan. Ik ben door gestuurd naar de neuroloog en mag morgen om 1 uur langs komen.
    Nu ga je op een gegeven moment natuurlijk googlen, omdat het zo vervelend is en kom je uit dat mijn klachten ook passen bij een hersentumor.
    Ik merk namelijk ( daarom ben ik gaan zoeken) dat ik soms woorden in de verkeerde volgorde typ, ik kan iets willen opnoemen ( noem maar wat.. rekenmachine) maar ik kom er niet op. Ik zie het voor me in mijn hoofd of in het echt maar lukt niet om op t woord te komen. Ik ben dit jaar naar de Bodyguard geweest en zag er vandeweek een foto van met een vriendin. In spiegelschrift zag ik nog waar ik was maar ik kwam er echt helemaal niet meer op! Ik kom dagelijks langs jaarbeursplein waar hij draait en dus een groot doek hangt, het lukt gewoon niet en zo meer. Ook als ik praat kan ik woorden verkeerd uitspreken! Heb geen epilepsie dus dat is dan weer minder beangstigend. Wel komt er veel kanker voor in mijn vader zijn familie, borstkanker, darm, maag, slokdarm, long.. noem maar op! Kan jij me gerust stellen? Ik weet dat ik morgen moet afwachten! Maar hoe groot is de kans?

    Reageer
    #2

    Het zijn toch ook allemaal klachten die je vaker bij hevige migraine aanvallen en vooral in combinatie met stress en spanningen ziet. Dus ik zou me over een tumor niet zo'n zorgen maken. Eerst maar eens even naar de neuroloog.

    Als ik mij goed herinner, heb je het laatste jaar 1,5 jaar heel wat voor je kiezen gehad...

    Reageer
    #3

    Klopt.. dacht alleen dat er momenteel geen dingen waren wat ik stress om had. Dat gaat juist super. Lichamelijk inderdaad wel steeds iets.. Dankjewel. Ik wacht morgen af..

    Reageer
    #4

    Ok. Kort samengevat..
    Door migraine en medicatie wat niet juist aansloot zijn mijn vaten geïrriteerd / beschadigd. krijg n andere betablokker wat past bij migraine en ontstekingsremmers voor de bloedvaten in mijn hoofd.
    Duimen dat t snel verbeterd.
    Thnx

    Reageer
    #5

    Ik zal voor je duimen, dat je er snel weer vanaf bent...;-)

    Reageer
    #6

    Bedankt tandor,
    Fijne avond x

    Reageer
Reageer op: 5 weken migraine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief