Twijfels, twijfels en nog eens twijfels

  • #1

    Hoihoi,

    Ik ben heel erg bang dat ik eierstokkanker heb. Ik heb sinds een poosje last van mijn bekken en veel aandrang tot plassen, ook steken bij mijn eierstokken/baarmoeder. Mijn 2 laatste menstruaties zijn ook vrij heftig geweest en na de menstruaties had ik continue last van bruin bloedverlies. (Niet pijnlijk)
    Mijn buik zwelt ook iets op en ik kan een echte zwelling voelen.
    Ik ben pas 14 jaar dus ik vreet mezelf op van de zenuwen.
    Zal ik naar de dokter gaan of weet iemand wat dit is?

    Reageer
    #2

    Eierstokkanker met 14 jaar?? jeetje.. waar haal je het vandaan.

    [quote]Ik heb sinds een poosje last van mijn bekken en veel aandrang tot plassen, ook steken bij mijn eierstokken/baarmoeder[/quote] ook wel eens van een blaasontsteking gehoord?

    [quote]Mijn 2 laatste menstruaties zijn ook vrij heftig geweest en na de menstruaties had ik continue last van bruin bloedverlies[/quote] Bruine afscheiding na een menstruatie is niet raar of vreemd. Dat is gewoon nog wat oud bloed dat van de vorige menstruatie in de baarmoeder zit er dan uitkomt.

    [quote]Mijn buik zwelt ook iets op en ik kan een echte zwelling voelen[/quote]Ik neem aan dat je deze klachten vooral hebt zo'n 7 dagen of iets langer of korter voor de menstruatie. Dat zijn dus menstruatieklachten.

    Als je al deze klachten al een poosje hebt en je daar zo'n zorgen over maakt, waarom ben je dan nog niet bij je huisarts geweest?
    Ga naar je huisarts voor een urineonderzoek om te kijken of je een blaasontsteking hebt.

    Reageer
    #3

    sowieso naar de dokter gaan voor een uitstrijkje.
    suc6 en sterkte ermee.

    Reageer
Reageer op: Twijfels, twijfels en nog eens twijfels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief