problemen

  • #1

    beste mensen een vraagje, ik zit al vanaf eind november met een beetje buikpijn deze buikpijn begint vervelend te worden, mijn huisarts zegt dat mijn darmen vol zitten hier heb ik forlax voor gehad, de buikpijn wordt dan iets minder maar blijft aanwezig, stop ik met de forlax dan loop ik weer helemaal vol, ik heb ook een angst stoornis dat ik wat ergs onder de leden heb, bloed en urine onderzoek was goed, geen gekke dingen te zien... ik heb eind maart een onderzoek in t ziekenhuis... zal t darm kanker kunnen zijn? mijn huis arts zegt aangezien mijn leeftijd 34 , en geen familie met darmkanker de kans heel klein is, ik heb geen bloed bij de ontlasting en ook geen slijm. wat ook opvalt naast de pijn? mijn buik en darmen borrelen heel erg.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het toch vooral obstipatie is. Waarschijnlijk een prikkelbare darm door angst/stress/spanningen

    Reageer
    #3

    daar lees ik ook t een en ander over... ik hoop dat er meer mensen met deze problemen hun informatie of gedachte willen delen, leven is een stukje minder leuk zo.

    Reageer
    #4

    Spanningen kunnen op je buik/darmen slaan. Toch kunnen er ook andere factoren spelen, zoals voeding. Goed uitzoeken wat je wel en niet kan hebben en in het algemeen zorgen voor volwaardige voeding. Brood kan soms verkeerd vallen en een opgezette buik geven.

    Dan kan je nog te maken hebben met bepaalde tekorten, zoals onder andere magnesium. Een tekort aan vitamine D is trouwens een risicofactor bij darmkanker dus als je dat gebruikt is de kans daarop al kleiner.

    Reageer
    #5

    Ben in t ziekenhuis geweest, De arts dacht zelf aan een luie darm? 1 maal perdag folax blijven nemen! Dan heb ik nog wel pijn maar een stuk minder, Omdat je dan toch af kan gaan! Wel is de ontlasting dan wat breiig, Hoop dat t maar snel oplos allemaal.

    Reageer
    #6

    kom net terug uit t ziekenhuis!! Ik heb PDS

    Gr

    Reageer
Reageer op: problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief