voorstadium borstkanker

Online ZorgZus
  • #1

    Ik besef amper dat het hier over mezelf gaat, maar ik heb enkele vragen en hoop hier lotgenoten te vinden.
    In oktober tijdens de mammo/echo werd 'iets' ontdekt, bleek 4mm groot te zijn. Na een biopsie werd me verteld dat de kern niet kwaadaardig is, maar dat het omhulsel zou kunnen duiden dat er 'iets' verkeerd in de omgeving zou zitten. Vervolgens een operatie, waarbij een gedeelte werd verwijderd. Een week later... diagnose; voorstadium borstkanker. En omdat dit werd gevonden in de rand van het verwijderde gedeelte volgt nu vrijdag een volgende operatie om nog meer weg te nemen. Ik was alleen bij de diagnose en het gesprek met de dokter is half aan me voorbij gegaan. Hij had het over bestralingen, maar ik dacht dat dit nog niet vast stond, maar nu ik wat opzoekwerk doe, stel ik vast dat er altijd bestraald word in dit geval.
    Iedereen zegt me wel dat ik 'blij' mag zijn dat ze er op tijd bij zijn, maar voor mij is dit een dubbel gevoel. Wat staat er mij te wachten? Wat een effect heeft de bestralingen en hoe lang worden deze toegepast?
    Vrijdag kan ik wel met mijn vragen bij mijn dokter, maar het spookt nu constant door mijn hoofd, en zoek mensen die ervaringen hebben met deze diagnose?

    Reageer
Reageer op: voorstadium borstkanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief