Tepels trekken soms in/wijzen soms naar beneden.

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb al een hele tijd last van mijn linkertepel die soms naar binnen trekt. Nu ongv een jaar (niet altijd gehad). Na een echo bleek het niets ergs te zijn. Nu zag ik laatst op een plaatje van verdachte symptomen, dat als je tepels naar beneden wijzen, dit ook gevaarlijk kan zijn. Dit gebeurt bij mij soms ook, maar dan bij beide tepels. Precies zoals op het plaatje staat. Vind het maar weer een eng idee. op tbovenstaande dingen en wat hobbelig klierweefsel na, geen klachten. (En ook vroeg ik me af hoe duidelijk een deuk in de borst is als men die heeft. Is dit duidelijk te zien?)

    Alvast dank.

    Reageer
    #2

    https://www.slideshare.net/mobile/jagadishhansa/breast-cancer-research-16361044

    Op de derde foto staat het plaatje van de naar beneden wijzende tepel. Dit hebben mijn BEIDE tepels, soms.

    Reageer
    #3

    Als je onzeker bent over je borsten en denkt dat er afwijkingen zijn, is er maar een manier om die onzekerheid weg te krijgen. Dat is naar je huisarts gaan, ernaar laten kijken en het met je huisarts bespreken.

    Reageer
    #4

    Het punt is dat ik al zovaak ben geweest. Vind het een beetje ongemakkelijk en genant worden. Ik wou dat ik het gewoon eens los kon laten. Maar elke keer vind ik wel weer iets. Bah

    Reageer
    #5

    Ik zou toch even naar de huisarts gaan en bespreek dat met je huisarts de angst die je hebt.

    Reageer
    #6

    Beste Tandor,

    Dankjewel. Ik heb zojuist toch een afspraak gemaakt bij de huisarts. Nu vind ik het altijd erg lastig te bepalen wat ik allemaal moet zeggen en ook vergeet ik altijd de helft. Vaak heb ik het idee dat hij een beetje gehaast is en door deze druk wil ik niet zeuren en vergeet ik dingen of "laat" ik ze maar zitten. Dit vind ik wel lastig. Ik ga eens goed op een rijtje proberen te zetten wat ik wil zeggen tegen hem. En ook wil ik graag dat hij mijn borsten nog eens goed nakijkt/voelt.

    Tandor dankjewel.

    Groet

    Reageer
    #7

    Doe het zo zoals je het hier hebt gedaan. Schrijf de dingen op die je wilt vragen. Kun je ook niks vergeten

    Reageer
Reageer op: Tepels trekken soms in/wijzen soms naar beneden.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief