veel pijn linker schouder/bovenarm kan dit kanker zijn??

  • #1

    Ik heb een vraagje,

    sinds enkele weken heb ik last van enorme spanning/stress

    ben hier voor ook bij de HA en zijn hier mee aant werk.

    Nou heb ik wel opgezette lymfklieren in de hals en oksel (beide kanten) maar dit kan afkomstig zijn van mijn neus bij holt ontsteking (die ik heb)

    nou maakte ik me wel een beetje zorgen over het feit, dat de zeuren pijn in mijn linker boven arm maar niet weg wil gaan/blijven.. soms trekt het even weg.. maar bij het minste of geringste komt het weer terug... snachts met slapen heb ik er over het algemeen geen last van. Maar nou is mijn vraag... wat is waarschijnlijker? dat het goed mis is in combinatie met die lymfklieren of dat deze linker schouder/boven arm pijn een uitwerking op mijn spieren is van de FLINKE spanning/stress die ik momenteel in mijn lichaam heb???? alvast bedankt!!

    Reageer
    #2

    Ik heb jouw bericht eerder gelezen maar waarom twijfel je aan de diagnose van de huisarts? Ben je een beetje een hypochonder? Waarom denk je meteen aan leukemie? Als ik jouw verhalen zo lees, denk ik eerder dat je overspannen bent. Probeer te ontspannen.

    Reageer
    #3
    Reageer
Reageer op: veel pijn linker schouder/bovenarm kan dit kanker zijn??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief