Zou dit kanker kunnen zijn?

  • #1

    Ik ben een meisje van 12 jaar oud en vraag me al een tijdje iets af.
    Twee maanden geleden begon het, de erge vermoeidheid de zeer aan de botten en last aan de linker kant van mijn nek en de linkerkant van mijn rib de buikpijn en de hele erge hoofdpijn en lage temperatuur en gewichtschommelingen. Een heel lijstje dus.
    Mijn temperatuur hangt regelmatig rond de 32.5 en 34.8 rond en ik ben op kamp geweest, gewoon goed gegeten en ben toen 3.6 kilo verloren. Mijn oma heeft voor de 3e keer kanker, maar nou vraag ik me toch echt af zou dit kanker kunnen zijn? Mijn temperatuur is op dit moment 33.5 en ben nu wel ziek, ( ben al uurtje ziek thuis van school) ben naar huis gegaan omdat min botten zon zeer deden dat ik echt niet meer kon, m'n benen voelde ik niet echt meer en leek wel of er allemaal gaatjes in mijn benen zaten.
    Heeft een van jullie ervaring met kanker en lijkt dit erop?
    Alvast bedankt =) x

    Reageer
    #2

    Jouw lichaamstemperatuur is veel te laag. Gevaarlijk laag zelfs. Ga naar de dokter en wel nu meteen!

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    Bedankt voor de tips =)

    Reageer
    #5

    Hoi Emma.

    Ik heb daar al last van van aldie dingen ook sinds de zomer van 2012, de dokters zeggen dat ik niets heb ht is allemaal stilletjes achter elkaar gekomen heb al heel veel scanen gehad en ct foto's en bloedonderzoeken. De dokter heeft mij nu op een soort dieet gezet maar het gaat niet echt over, en men ouders worden er boos over ze zeggen dat er niets is, met mij en zeggen dat het stress is.
    Heb jij last van stress, of benje al naar de arts geweest en wat zei die?

    Reageer
    #6

    Hallo dames

    Ik ben heel benieuwd hoe het nu met jullie gaat en wat je temperatuur nu is. Heb zelf ook een gek te lage temperatuur van 32,7 graden.

    Reageer
    #7

    Als je thermometer niet defect is of een nieuwe batterij nodig heeft, zou ik daar toch mee naar de huisarts gaan.

    Reageer
Reageer op: Zou dit kanker kunnen zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief