Loszittende moedervlek

  • #1

    Hallo allemaal.

    Ik zit de laatste tijd met een vraag die ik niet echt aan iemand durf te stellen en waar niemand eigenlijk voor mij een antwoord op heeft.
    Ik heb naast m'n vagina al m'n hele leven een redelijk groot schoonheidsvlekje en die is altijd al redelijk dik geweest. Dat heeft nog nooit een probleem voor me gevormd, maar nu heb ik onlangs gemerkt dat het aan één kant een kleine beetje los zit. Je merkt er niet zoveel van als je het zo ziet maar je kunt het een héél klein beetje omplooien (het gaat hier dus echt ook over miniscule afmetingen). Hij is nog nooit veranderd van kleur, de grootte is nog steeds hetzelfde en hij doet helemaal geen zeer, ook niet als ik er aan kom. Maar dat de randjes een beetje loszitten bezorgen me een beetje, want ik weet niet zeker of dat altijd al zo was. Onder het stukje dat ik kan omplooien is er alleen maar huid te zien trouwens.

    Heeft iemand hetzelfde probleem? Weet iemand of dat een teken van kanker is? Ik ben nog erg jong, trouwens, daarom durf ik niet onmiddellijk zomaar naar de dokter te stappen.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het onschuldig is, omdat er geen veranderingen zijn zoals je beschrijft. Omdat een moedervlek anders groeit dan de omliggende huid, zou het iets omgeplooid kunnen raken. Maar omdat wij het niet kunnen zien of onderzoeken, is de enige manier om zekerheid te verkrijgen even naar de huisarts gaan. En als het een vervelend plekje is, of in de weg zit, kan de huisarts het met een kleine ingreep voor je verwijderen.

    Reageer
Reageer op: Loszittende moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief