bang voor leukemie

  • #1

    Hey ik ben een meisje van 14 jaar oud en ik ben sinds 3 weken heel erg moe en alles is erg ik kan moeilijk na school fietsen en meer.. voor rest heb ik last van bloedneuzen en bloedend tand vlees terwijl ik voorheen dat nooit had.. ik heb ook erg last van mijn knie en boven been dus lopen doet erg pijn.. ik heb vandaag bloedprikken gehad voor test op leukocyten (wittebloedcellen) en ik hen 2 jaar geleden ook in het zieken huis gelegen voor een aantal onderzoeken en toen bleek het al dat mn witte bloedcellen al hoog waren.. maar voor rest nergens last van maar nu kloppen de symptomen ook nog van de leukemie dus ik ben er erg bang voor dat ik het heb.. kan dat?
    Xxx bangmeisje

    Reageer
    #2

    Ja

    Reageer
    #3

    Hoi,
    Ikzelf heb ook leukemie. Jou klachten zouden op leukemie kunnen uitwijzen, maar ook op een infectie, want bij leukemie zijn de witte bloedcellen vaak laag (daarom ben je ook vatbaarder voor infecties /ziektes). Daarentegen ziin bij een infectie die wittebloedcellen wel verhoogd. Ik hoop voor je dat het geen leukemie is, want dat proces is helemaal niet leuk, bij mij werd ik dezelfde avond dat ik bloedprikte al gezien dat er iets mis was, dus als het leukemie is, heb jij die uitslag al heel snel hoor. Mocht je nog vragen over deze ziekte hebben, vraag maar raak.

    Reageer
    #4

    Je zou ook de ziekte van Pfeiffer kunnen hebben. Even de uitslag van het bloedonderzoek afwachten..

    Reageer
    #5

    Ik hen nog geen uitslag binnen er is ook gezegd dat die pas woensdag binnen komt.. omdat ze maandag er pas na konden kijken is gezegd.. maar kan het dus ook zijn dat ze pas later zien?

    Reageer
    #6

    Wat bedoel je met: dat ze pas later zien?

    Reageer
    #7

    Waarschijnlijk zul je dan geen leukemie hebben hoor, want ik ging bloedprikken op Vrijdagochtend en 's avonds ging ik al naar oncologie. De kans dat ze bij jouw bloedmonsters geen kwaadaardige cellen zagen, ik hoop het beste voor je. Natuurlijk kan het nog altijd anders gaan, maar gewoon hopen op het beste meid ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: bang voor leukemie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief