Bang voor keelkanker

  • #1

    Hallo allemaal,
    Ik ben sinds een tijdje 5 dagen erg bang dat ik keel kanker heb. Ik ben 17 jaar en heb verder nooit gerookt en drink extreem zelden. Ik ben er bang voor omdat ik keelpijn kreeg, ik heb het nog nooit zo erg gehad en het hoesten kwam er later bij in het begin deed dat gigantisch pijn aan me keel dat is langzaam weg gegaan en nu is dat weer helemaal terug. Slikken doet ook heel veel pijn. Ik werd toen de dag erna wakker en had gigantisch oorpijn ik ben naar de dokter gegaan en die heeft oorontsteking geconstateerd, de dokter had ook keelontsteking geconstateerd. Omdat ik vanacht wakker werd met een dikke opgezette keel werd ik heel bang. Mijn moeder zegt dat het komt doordat ik gister avond ruzie had met me vriendin en erg hard praatte dat deed ik iets te lang en te snel op dat moment voelde ik er niks van... Ik ben gewoon erg bang voor kanker.

    Alvast bedankt,
    Met vriendelijke groet
    Gijs

    Reageer
    #2

    Hallo Gijs,

    Ik denk toch dat je moeder gelijk heeft. Als je een keelontsteking hebt is praten en zeker hard praten nogal een aanslag op je keel.
    Ik denk dat je daar verder geen zorgen over moet maken. Je kunt voor de pijn paracetamol nemen. Probeer zo min mogelijk te praten als je er nog steeds zo'n last van hebt. Veel drinken help ook.

    Reageer
Reageer op: Bang voor keelkanker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief