Spier-Bot pijn in combinatie met koortsaanvallen

  • #1

    Hallo iedereen.. De afgelopen nu bijna 6jr loop ik ziekenhuis in en uit. maar alles blijft een vraagteken. ik heb de laatste jaren heel erg last van me spieren en botten,me gewrichten staan krom, alles leek er dan ook op dit ik in vroeg stadium van een soort reuma zit. maar nu sinds iets meer dan 1jaar heb ik meerdere problemen erbij gekregen maar een antwoord erop is niet te vinden.. mijn klachten zijn Koortsaanvallen, regelmatig soort van zware buikgriep, kortom ben vatbaar voor kleine dingen wat bij mij groot effect heeft. en alles gaat gepaard met pijn en kracht verlies in me spieren en botten. nu heeft mijn arts me aantal dagen geleden laten testen op witte bloedcellen te kort. kan iemand me verder helpen aub. alles lijd er onder me dagelijks leven, me werk en zelfs me kleine, ik ben 24jr en ben 1 en al ziekte probleem met vraagteken.

    Reageer
    #2

    Hallo Angelika,

    Wat vervelend voor je. Ik herken het wel omdat ik al jaren hetzelfde probleem heb na acute hoge koorts en vreselijke uitslag, bleek netelroos te zijn met angio oedeem. Daarna kreeg ik veel bot problemen en gewrichtsproblemen en last van mijn ingewanden. Nu heb ik ontdekt dat het misschien het syndroom van schnitzler is en ze in Nijmegen er meer van weten. Ze onderzoeken dat meer achterliggende oorzaken van koorts. Niet dat jij hetzelfde hebt maar Misschien een tip om via schnitzler syndroom op internet te kijken naar deze artsen. Veel sterkte.

    Reageer
    #3

    Hebben jullie al meer ervaring met schnitler? Medicatie?

    Reageer
Reageer op: Spier-Bot pijn in combinatie met koortsaanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief