mijn schoonvader

  • #1

    [color=#800080][/color]
    hoi,

    ben nieuw hier dus excuseer voor mijn fouten!
    mijn schoonvader heeft gisteren de diagnose gekregen, longkanker met uitzaaiingen in de hersenen...in de lever, nieren en botten.
    maandag beginnen ze met bestralingen in de hersenen en daarna chemotherapie, de dokter
    zegt dat de levensverwachtin tussen de zes maanden en maximum twee jaar is...uiteraard zitten wij met veel vragen en daarom dat ik hier nu ben terecht gekomen.
    ik weet dat je altijd positief moet blijven, maar heb er gewoon veel schrik voor omdat de kanker al zo verspreid is...en ik ben zoveel mogelijk verhalen aan het lezen, maar uiteindelijk zullen we moeten afwachten en hoop ik toch dat de behandeling aanslaat natuurlijk!!!!

    vele groetjes

    Reageer
    #2

    Triest nieuws om te horen voor je. Toch vind ik de prognose van gemetastaseerd longcarcinoom wel heel erg optimistisch. Volgens mij moet je rekening houden met een duidelijk kortere levensduur van je oom. Omdat de kankercellen zich verspreid hebben door het lichaam (dat noem je metastasen) gaan die betreffende organen minder goed hun normale werk doen. Dat is het nare van uitzaaiingen (metastasen) van kanker. Veel sterkte gewenst voor jou en je familie.

    Reageer
    #3

    triest nieuws inderdaad, vooral de uitzaaiing naar de lever verkort vaak de levensverwachting.
    de behandeling starten ze om wat tijd te rekken en pijn te bestrijden, zonder behandeling heeft hij misschien nog 6 weken tot hooguit 3 mnd met behandeling misschien wat langer, maar je kunt hier inderdaad niet optimistich zijn.
    ik hoop dat jullie er goed over kunnen praten en dat jouw schoonvader goed aangeeft wat hij wel en niet wil als het einde komt. en dat hij alles wat nodig is zo spoedig mogelijk regelt. En daarna van elke dag proberen te genieten die je samen nog hebt.
    wens jullie heel veel sterkte, Brenda

    Reageer
    #4

    [u]Longkanker, hoe lang heb ik nog?[/u]
    Als de longkanker niet meer kan worden behandeld heeft dit gevolgen voor uw prognose ofwel de periode die u nog te leven heeft. Hoe lang u nog heeft, is vaak moeilijk te zeggen. Dat hangt af van uw conditie, waar en hoe uitgebreid de kanker in uw lichaam is uitgezaaid, hoe snel de kanker groeit en het verschilt ook per persoon. In het algemeen kunt u ervan uitgaan dat u niet meer in termen van jaren moet denken, maar meer in maanden of soms zelfs weken.
    Bron: http://www.longkanker.info/longkanker/nietmeerbehandeld2.asp

    Reageer
Reageer op: mijn schoonvader


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief