Pijn slokdarm

  • #1

    Hoi iedereen,

    Een jaar geleden had ik voor het eerst last van een pijnlijk gevoel vanuit mijn keel tot aan mijn maag. Soms ook rond de borst. Het is een constante zeurende pijn, en soms brandend en hoog in de keel, maar bijna altijd is er een lichte irritatie voelbaar rond de maagpoort. Het is toen eigenlijk weer over gegaan maar sinds een week heb ik er weer last van.

    Ik ben een jongen van 19 jaar, en stel me misschien vreselijk aan maar heb altijd een grote angst voor ziekten. Vandaar dat ik het hier even navraag, ik kan mezelf moeilijk gerust stellen.

    Het zou ook maagzuur kunnen zijn, het word vaak verlicht door het drinken van een glas water. Maar het valt me op dat ik er soms een paar weken achter elkaar last van heb (zo was het vorige keer).

    Is er een kans dat het slokdarmkanker kan zijn? Of is die heel klein met mijn leeftijd? Ik vond het zelf ook wel vreemd dat ze eigenlijk 10 maanden weg waren en nu weer ineens terug zijn. Het leek me, maar daar kan ik me in vergissen, dat bij een ernstige ziekte als kanker het niet ineens weer weg is maar juist langzaam aan meer symptomen laat zien.

    Ik hoop dat iemand me hier wat kan helpen, het is vooral de angst die ik heb en die misschien helemaal niet nodig is waar ik mee zit.

    Beankt in ieder geval,

    Martin

    Reageer
Reageer op: Pijn slokdarm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief