Enorme buikpijnaanvallen

  • #1

    Hoi,

    Ik weet niet of ik hier de op de juiste plek ben, en wil zeker niemand voor de borst stoten, maar ik zit er nu al even mee in mijn hoofd:

    De voorbije 8 maand heb ik al 4x een aanval gehad rechtsonder in mijn buik waardoor ik helemaal in een bolletje moest gaan liggen en hopen op het beste, zo hard was de pijn.
    Daarbij kwam steeds misselijkheid, plots moe, ijlerig en niet goed naar het toilet kunnen.

    De pijn duurt een uur tot enkele uren op z'n max tot nu toe, en tot 3 dagen erna doet het nog steeds lichtjes pijn alsof ik een blauwe plek heb of teveel buikspieroefeningen zou gedaan hebben.

    De eerste keer dacht ik dat het mijn appendix was en ben ik naar spoed gegaan, daar een echo genomen en zagen ze niets aan mijn appendix.
    Witte bloedcellen waren sterk gestegen, maar de volgende dag weer normaal.

    Nu omdat het vorige week de 4e aanval was, laten ze mij toch een CT-scan nemen.

    Mijn vraag nu: kan dit een tumor zijn in de darmen of maag? Of blijven de klachten van een tumor steeds aanwezig en niet op en af met enkele weken tussen? En zouden de witte bloedcellen dan niet gestegen moeten blijven?

    Ik maak me namelijk, zoals jullie zien, een beetje zorgen voor het resultaat van de scan. ๐Ÿ™‚

    Groeten,
    Karel

    Reageer
    #2

    Oh, ja:
    Ik heb de laatste maanden wel meer periodes van misselijkheid gekend, zonder pijn.

    Reageer
    #3

    Een tumor is niet erg waarschijnlijk. Die zou in principe met de echo ook opgevallen moeten zijn. Daarnaast zouden de klachten dan constant aanwezig moeten zijn.

    Reageer
Reageer op: Enorme buikpijnaanvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief