moedervlek

  • #1

    Dag! Om een lang verhaal kort te maken, gister vond ik een lichtelijk uitstekende moedervlek (bijna al mijn moedervlekken zijn kleine hobbeltjes) nou keek ik er eens goed naar en hij was een paar tinten licht tot iets donkerbruin aan een kant, niet symmetrisch en ongeveer 3 bij 3mm bij de langste eindes, voor de weet zocht ik het even op, dit zijn dus 3 symptomen van een melanoom, ik als 18 jarige hypochondrist schrok hier enorm van omdat mijn vader ook reeds is geconstateerd met huidkanker (zijn er bijtijds bij) mn moeder verklaard mij overigens voor gek. Nou het volgende, door mijn nervousiteit heb ik het een klein beetje open gepulkt (niet erg, geen bloed of wat dan ook) kan iemand mij alsjeblieft vertellen dat het niks is, ik deed geen oog dicht vanacht, naar mijn weet zit hij er ook al langer maar heeft ie nooit mn aandacht getrokken, er zitten fotos bij.

    Reageer
    #2

    Dat ziet er toch echt uit als een gewone moedervlek. Je moet er alleen niet meer aan pulken. Dan kan er een ontsteking ontstaan.

    Reageer
    #3

    Dankuwel tandor... kan ik vanavond weer rustig slapen, en het fabeltje dat aan een moedervlek zitten kankerverwekkend is, dat slaat in mijn ogen ook nergens op, maar dat kwam ik ook tegen bij het googelen. Zit er hier een kern van waarheid in? Sinds ik het internet moeilijk vertrouw

    Reageer
    #4

    Nee hoor. Dat heeft met krabben of open stoten helemaal niets te maken.

    Reageer
    #5

    Ik ben 13 jaar..
    Ik maak me een klein beetje zorgen om deze moedervlekken..
    Erzit een op mijn buik dat een soort klein bultje is en aan een kant een beetje is uitgevaagd.
    Een op mijn arm met een zwart stipje in het midden. Pls antwoord snel

    (Heb ook pfeiffer)

    Reageer
    #6

    Ik zie niets bijzonders. Moedervlekken zijn in principe niets om je zorgen over te maken.

    Reageer
    #7

    Ik heb trouwens ook al 2 weken last van een gezwollen amandel.
    Weet iemand wat dit kan zijn?
    Het zit maar aan 1 kant.. De rechter

    Reageer
    #8

    Het is trouwens de linker maar weet iemand wat ik kan verwachten als ik morgen naar de dokter ga en weet iemand of dit ernstig is of niet?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is verder niets bijzonders...het kan door de ziekte van pfeiffer komen..
    Je maakt je druk om niks.

    Reageer
    #10

    Oke maar wel naar de dokter gaan of niet

    Reageer
    #11

    Je kunt naar de dokter gaan....die kan dan kijken of je amandel niet ontstoken is

    Reageer
    #12

    +die amandel voel ik me nu echt slecht en mijn keel voelt opgezet en ik heb wat darm problemen zoals borrellen en best veel windjes moeten laten. Lotgenoot of iemand die wset wat dit is???????????

    Reageer
    #13

    Ook heb ik soms last van steken in de borst en heb nu last van een pijn onder de nier bij bewegin met been of verkeerd zitten.
    Weet iemand waar dit op kan duiden?

    Reageer
    #14

    Iemand????? Pls

    Reageer
    #15

    Het kunnen spieren zijn...
    Zonder onderzoek is dat moeilijk te zeggen. Als de klachten aanhouden en je bent er ongerust over, ga dan naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief