rare problemen

  • #1

    Hoi

    Ik maak me een beetje zorgen, ik heb nu sinds een jaar steeds meer lichamelijke klachten en heb ook al een paar keer in het ziekenhuis gelegen.Zoals hevige pijnen in gewrichten, hevige buikpijnen, verlammingsverschijnselen in linkerbeen, enz. Geen enkele dokter kan een oorzaak vinden. Mijn laatste klacht waar ik nu al enkele maanden last van heb is een zwarte vlek onder mijn teennagel. Zonder mij ergens te stoten of pijn te doen was ze er ineens. Ik had de maand ervoor ook al problemen met de nagel van mijn andere teen die plots begon los te komen. De dokter dacht eerst aan schimmel dus hij zei om een stuk nagel weg te knippen. Hij kon zonder verdoving bijna mijn hele nagel wegknippen zonder dat ik het voelde. Het bleek geen schimmel te zijn. Toen dacht hij zinktekort en ik neem nu al een 2-tal maanden zinktabletten zonder beterschap. Sinds dit weekend heb ik ook problemen met eten en een groene stoelgang. Wat kan het zijn? Iemand een idee?

    Reageer
    #2

    ik heb er een foto van

    Reageer
    #3

    Het zou een bacteriële infectie kunnen zijn. Pseudomonas. Die valt onder de categorie ziekenhuisbacteriën. Als de groen stoelgang blijft aanhouden is goed om een ontlastingsonderzoek te laten doen op bacteriën en parasieten.

    Reageer
Reageer op: rare problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief