Wie herkent dit bultje

  • #1

    Wie kan mij helpen; heb sinds een paar maandjes een bruin bultje op mijn bovenbeen. In het bultje zitten zwarte vlekjes. Wie kan mij vertellen wat dit is. Het is echt een bultje wat op de huid ligt.

    Af en toe steekt het rond die plek.

    Reageer
    #2

    De foto's zijn helaas niet duidelijk genoeg om er iets van te kunnen zeggen.

    Reageer
    #3

    Misschien dat deze beter is?

    Reageer
    #4

    Deze foto was inderdaad beter.
    Het is een vreemd plekje. Misschien goed om toch even naar je huisarts te gaan.

    Reageer
    #5

    Heb je enig idee wat het kan zij

    Reageer
    #6

    Dat is moeilijk te zeggen. Daarom ook het advies om naar je huisarts te gaan. Die kan het dan beter bekijken en je antwoord geven op die vraag.

    Reageer
    #7

    Had gehoopt dat iemand me had kunnen vertellen waar ik rekening mee moet houden zodat ik me had kunnen voorbereiden met vragen voor de HA

    Reageer
    #8

    Alles wat ik daarover zou zeggen zou puur speculatief zijn. Je zou je dan daarop voorbereiden, je komt bij je huisarts en die zegt dan iets heel anders. Dat heeft dus allemaal weinig zin. De huisarts kan het "in het echt" en met loep veel beter bekijken en je daar dan ook iets over zeggen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Waar zit je over te speculeren? Zou het graag horen. Dan kan ik een afweging maken of ik het belangrijk genoeg vindt om de HA lastig mee te vallen.

    Reageer
    #10

    Ik speculeer nergens over.
    Het is een bultje om even mee naar de dokter te gaan. Dit moet toch echt even beter bekeken worden om er iets over te zeggen. Het is ook geen kwestie van lastig vallen.

    Reageer
    #11

    Ben bij de HA geweest en hij vermoed dat het plekje/ bultje een vorm van huidkanker kan zijn. Bultje wordt verwijderd. Was dit ook waar jij aan zat te denken?

    Reageer
    #12

    Het leek inderdaad wel op een melanoom. Maar dat is via een foto altijd heel moeilijk te beoordelen. Wanneer wordt het verwijderd ?

    Reageer
    #13

    Vrijdag. Voor mijn gevoel was een melanoom altijd veel groter en niet zo mooi rond?

    Reageer
    #14

    Nou dat hoeft niet hoor. Ze zijn er in alle maten en uitvoeringen. Maar eerst maar eens even afwachten wat de patholoog ervan gaat zeggen.

    Reageer
    #15

    Is het altijd zo dat de huisarts dit soort dingen zelf doet?

    Reageer
Reageer op: Wie herkent dit bultje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief