Rare zwarte stip op mn onderarm.

  • #1

    Hee,
    ik heb sinds een jaartje een zwarte stip om mn onderarm. Het was eerst een klein stipje. Het leek alsof het was gedaan met een pen. Maar het is nu veel groter geworden. Het zit wel in mn huid vast. Ik ben naar de dokter geweest en die zei dat het gewoon een pigmentmoedervlek was, maar dat geloofde ik niet. Een moedervlek hoort niet te groeien en er niet raar zwart/grijs uit te zien.
    Wat zou dit kunnen zijn

    Reageer
    #2

    Een pigmentmoedervlek dus. Zoals de huisarts al aangaf.
    Een moedervlek kan wel degelijk groeien. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen. Waarom zou je huisarts dat verzinnen?

    Reageer
    #3

    Aha okee, omdat ik het namelijk een keertje open probeerde te maken.. en er dus een beetje bloed uit kwam en bij een moedervlek zou dat volgensmij gevaarlijk zijn. Plus het voelt best hard aan en het lijkt totaal niet op andere moedervlekken die ik heb. Maar is goed dan ga ik hier maar van uit en laat ik het zo, danku.

    Reageer
    #4

    Dat is ook bij een moedervlek niet gevaarlijk hoor.

    Reageer
Reageer op: Rare zwarte stip op mn onderarm.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief