Handcreme op armen gebruiken?

  • #1

    Mijn vraag: Mag je handcreme ook op je armen smeren of niet?
    Ik heb in de winter vaak hele droge handen. Het probleem is dat veel handcremes een allergische reactie oproepen zoals jeuk en kleine rode bultjes. Sinds een jaar of 2 heb ik een handcreme ontdekt waar ik gelukkig wel tegen kan. Nu is het zomer en heb ik gelukkig geen last meer van droge handen. Maar omdat ik af en toe zon om wat te bruinen voelen mijn armen wat droger aan. Ik kan tegen veel cremes (ook bodylotions) niet dus vraag me af of handcreme op de armen smeren verstandig is? Want het heet niet voor niets handcreme toch ..

    Reageer
    #2

    dat kan niet zoveel kwaad...

    Reageer
    #3

    Ok dat is mooi. Ik bedoel de samenstelling van zo'n creme is normaal gezien speciaal voor de handen gemaakt anders had het wel gewoon 'creme' geheten. Heb ook als eens bodylotions geprobeerd maar die vind ik niet zo fijn, duurt erg lang voordat het ingetrokken is en kan er zoiezo niet tegen. Blijkbaar zit er een stofje in veel cremes/lotions waar ik niet tegen kan.

    Reageer
Reageer op: Handcreme op armen gebruiken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief