Per melanoom 1 jaar korter leven?

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik kan op deze website mijn hart luchten zonder mij erover te schamen en ben hier ontzettend blij mee. Dus hier mijn verhaal:

    Ik heb mijn hele leven al ‘last’ van moedervlekken. Ik en mijn ouders dachten er niet veel van, totdat ik een artikel las in de Volkskrant over dit onderwerp. Toen ik dat las begon ik een beetje ongerust te worden. Mijn onrust heeft mij ertoe gebracht dat ik testen heb laten doen bij de dokter om erachter te komen of ik een kwaadaardige of ‘onrustige’ melanoom heb – wat een kans heeft van een op een miljoen. En uit de resultaten bleek dat ik helaas er toch 3 heb.

    Het artikel in de Volkskrant bevatte enge informatie over melanomen. In het artikel werd verteld dat, als je per kwaadaardige melanoom – als je deze niet al snel na het ontstaan weghaalt – 1 heel jaar korter zal leven. Helaas weet ik niet meer wanneer ik het gelezen heb of wat het nummer van de krant was.
    Ik wil graag jullie meningen horen of ik me echt zorgen moet maken of niet.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je je daar toch geen zorgen over moet maken.
    Als melanomen op tijd worden weggehaald is er verder niets aan de hand.
    Dat zijn uitspraken waar je eigenlijk geen waarde aan moet hechten. Niemand weet hoelang hij/zij zal leven. Daarnaast zijn er nog vele andere dingen die het leven kunnen verkorten..Je kunt niet bij al die dingen stil blijven staan. Op een heel mensenleven maakt een jaar korten of langer toch ook niet echt verschil...

    Reageer
Reageer op: Per melanoom 1 jaar korter leven?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief