Liesschimmel man

  • #1

    Hallo allen

    Ik heb volgens mij toch wel een jaar rondgelopen met schimmel tussen de bovenbenen, in de liesstreek. Op 20 januari ben ik bij de apotheek Daktarin gaan halen, een crème die er 2x per dag moet worden opgesmeerd. De tube is nu zo goed als leeg en ik heb niet de indruk dat het erg gebeterd is. Het jeukt evenveel en 's nachts zelfs meer sinds de zalf.
    In de bijlage is een foto van een van de liezen te zien.

    Is het normaal dat dit na 3 weken nog niet echt gebeterd is?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Dat lijkt zo op het eerste oog niet op een schimmelinfectie maar op eczeem.
    Ga even naar de huisarts en stop met de zalf

    Reageer
    #3

    Ik ben die Daktarin op eigen houtje gaan halen bij een apotheek in België, omdat ik een tijd had rondgezocht op internet wat het kon zijn. Zij gaven mij Daktarin mee omdat ze bekend waren met het probleem.
    Nu was ik van de week bij de huisarts in NL en liet ik het zien. De huisarts schreef mij een soortgelijk zalfje voor... Dus die nieuwe zalf met het zelfde werkzame bestanddeel (Miconazolnitraat) zal volgens mij niet veel veranderen aan deze situatie, vandaar dat ik het hier ook even post.

    Reageer
    #4

    Dat is dan in principe dezelfde zalf. Dat zal dan ook niets verbeteren...de dokter wist wel dat je de daktarin al had gebruikt?

    Reageer
    #5

    De huisarts wist inderdaad dat ik al Daktarin gebruikte. Ik vertelde hem dat m'n tube bijna leeg was enzo. Hij heeft ook naar de plek(ken) gekeken...

    Reageer
Reageer op: Liesschimmel man


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief