Roze bulten op hoofdhuid, hoofdpijn, steken en meer

  • #1

    Hallo,

    Ik loop al maanden met klachten. Zal eerst de huidige symptomen vermelden, en daarna de voorgeschiedenis want wellicht heeft het er niets mee te maken. Moet erbij zeggen dat ik niet zeker weet onder welke categorie dit te plaatsen

    Ik heb nu sinds 5 dagen (dat ik weet) een toenemend aantal roze bultjes op mijn hoofd (zie foto). Sommige zijn nog gewoon vlekken, sommige zijn wat dikker en liggen op de hoofdhuid, beetje glanzend, roze van kleur. Eentje is knalrood en doet ook pijn. Het lijkt niet op puisten.

    Verder heb ik ook stekende hoofdpijn. Vorige week begon het met doffe hoofdpijn in voornamelijk mijn achterhoofd. Ik voel daar ook alsof mijn schedel wat verdikt is, maar het is allemaal symmetrisch dus ik denk niet direct aan een tumor ofzo. Daarna begon het 'beurs' te voelen ter hoogte van mijn oren, in mijn achterhoofd. Daar zijn toen ook die bultjes ontstaan.

    Wat zou het kunnen zijn?

    Verder:

    Ik heb sinds Mei last van enorm veel zuurbranden bij mijn borstbeen/borstkast. Daar Pantoprazol tegen geslikt voor aantal weken na een maagonderzoek te hebben gehad waar uit kwam dat er een klein zweertje zit en ik een bacteriele infectie heb gehad. Heb nu flinke hartbonsen, ritme is verder niet vreemd. Echter heb ik wel steeds een soort trilling op mijn borst, alsof het mijn hart is dat overslaat. Ik ben meerdere keren in ziekenhuis geweest omdat ik dacht een hartprobleem te hebben, maar men zag niets in de grafieken, ritme was prima. Blijf echter trillingen te hebben, fibrilleren van borst t.h.v. mijn hart.
    Inmiddels heb ik ook steeds meer trillingen in andere delen van mijn lichaam. In mijn benen (boven been achterzijde, onderbeen/kuit), t.h.v. mijn milt, op mijn rug tussen schouderbladen, in mijn nek bij mijn ader. Ik kan niet goed bepalen of de trillingen in aders zitten of in een zenuw of spier. Het tikt niet gelijk met mijn hart, maar soms ook weer wel.
    Verder heb ik last van hoofdpijn, beetje duizelig gevoel, oorsuizen en soms wat gepiep in mijn oor. Het voelt ook alsof mijn kaak pijn doet, klikt.

    Ik heb nu 2 weken licht opgezette klieren in mijn nek. Verder hoest ik veel, met veel groen gelig sputum/spuug wat omhoog komt. Heb het ook benauwd.

    Dokter denkt ook dat ik last heb van ontstoken kraakbeen bij mijn ribben, Costochondritis ofzo. Verder denkt de dokter dat ik hyperfentileer. Heb het erg benauwd.

    Ik heb ook stekende pijn in mijn ruggenwervel.

    Heb ook problemen met mijn darmen. Ontlasting patroon is compleet anders dan voorheen. Poep niet goed, en er zitten altijd witte brokjes in en veel slijm. Daarvan is een kweek gemaakt, uitslag heb ik nog niet.

    Bloed is gecontroleerd. Lever, schildklier etc, alles is goed. niets bijzonders gevonden. Hart heeft geen afwijkingen. Fysiotherapeut zegt wel dat mijn ruggenwervel extreem vast zit, en dat dat uitwerkt op mijn borst.

    Ook een röntgenfoto laten maken van borst, niets op te zien.

    Dokter denkt verder dat ik last heb van SOLK, somatisch onverklaarbare aandoeningen. Oftewel, het zit tussen mijn oren. Dokter zegt steeds dat er niets aan de hand is, maar ik krijg steeds meer klachten.

    Nieuwste klachten zijn die bulten op mijn hoofd. Ook voelt het alsof het bot op mijn achterhoofd dikker is dan voorheen. Ik heb ook last van prikkelende ogen.

    Iemand een idee wat ik heb?

    Reageer
    #2

    Oh, en ik ben trouwens 25 jaar, man.

    Reageer
    #3

    De bultjes op je hoofd zouden seborroisch eczeem kunnen zijn. daar kan de dokter een lotion of shampoo voor voorschrijven.

    Hyperventilatie zou heel goed kunnen..je klachten zouden daar wel bij passen.
    kijk hier eens voor de mogelijke symptomen:
    http://hyperventilatiesymptomen.nl/klachten-symptomen.html

    doe eens de test op:
    http://www.dokter.nl/index.php?option=com_hyperventilatietest

    Reageer
Reageer op: Roze bulten op hoofdhuid, hoofdpijn, steken en meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief