Rare zwarte puntjes op voetzool

  • #1

    Hallo,
    Ik heb sinds een paar weken een soort rare zwarte/bruine puntjes op mijn voetzool. Het is geen vuil, hoewel het daar wel op lijkt, maar het gaat er niet achter onder de douche, hoe hard ik ook schrob. Ik vraag me er af wat het is. Ik heb er twee foto's van gemaakt waar je het een beetje kan zien.
    Alvast bedankt!!!
    [attachment=2427]image_2015-05-04.jpg[/attachment]

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Ik heb het overigens alleen op die plek, m'n rechtervoet.

    Reageer
    #3

    Iemand??

    Reageer
    #4

    Dat kunnen hele kleine bloeduitstortinkjes zijn. Waarschijnlijk opgelopen door een lange wandeling of verkeerd terecht komen op je hak.

    Reageer
    #5

    Hi,

    Ik zelf had een paar weken geleden links op het midden van mijn voet zulke puntjes. Nu, enkele weken later zitten ze ook rechts. Het jeukt en voelt raar.
    Mijn huisarts zei mij vanmorgen dat het Andrews Barber is. Een huidziekte die onder meer door stress voorkomt. En dat heb ik momenteel behoorlijk..

    Succes, wellicht is het dit.

    Reageer
    #6

    hallo, weet u al wat het waren..? in heb dit namelijk ook sinds 2 dagen. ineens een aanta zwarte stipjes op mijn voetzool

    Reageer
    #7

    Kunnen het ook voetzoolwratjes zijn? zoek maar eens op op google! ๐Ÿ™‚

    Reageer
Reageer op: Rare zwarte puntjes op voetzool


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief