Kaal?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 24 jaar jong, en begin voor al aardige inhammen te krijgen.
    Ook is mijn haar erg dun geworden als je het vergelijkt met een paar jaar geleden.
    Op de achterkant van mijn hoofd heb ik vroeger een gat in gehad (ben gevallen op een steen) hier groeit ook vrijwel geen haar meer hoe kan dit?
    Ik ben nog erg jong dus schaam ik me er soms voor.

    Reageer
    #2

    Dit is iets waar heel veel mannen last van krijgen: meestal begint het na de 25-30 jaar maar het kan ook eerder. Ik kende vroeger zelfs een jongen die het op zijn 16e al kreeg. Er is helaas weinig aan te doen: ik heb zelf ook beginnende kaalheid en heb weleens aan de dokter gevraagd of er iets tegen te doen is. Hij zei dat al die anti-kaalheidsshampoos en andere middeltjes totale onzin zijn en dat het alleen te vertragen is met hormoonbehandelingen. Maar dat is alles behalve gezond en het heeft nogal onprettige bijwerkingen. Hij raadde mij daarom aan ermee te leren leven, zoals uiteindelijk een meerderheid van de mannen daarmee moet leren leven.

    Ik heb wel een persoonlijke tip voor je: als je je haar kort houdt of gewoon helemaal kaal scheert, ziet het er veel beter en jonger uit dan wanneer je het langer laat, want dan valt zo'n terugwijkende haargrens veel meer op. Je krijgt dan namelijk zo'n oude mannenkapsel met alleen nog een randje haar langs de zijkanten. Dus als het over een tijdje echt te kaal wordt, gewoon de tondeuse pakken.

    Reageer
    #3

    Dankje voor je reactie!

    Reageer
Reageer op: Kaal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief