Kippenvel op de benen bij bepaalde broeken

  • #1

    Ik heb sinds een jaar of vijf een wat vreemd en lastig probleem. Bij bepaalde broeken krijg ik een onprettig gevoel en kippenvel als ik die aan heb. Bij andere broeken heb ik dat niet. Ik heb nu pas weer een aantal nieuwe broeken gekocht en op het moment dat ik ze pas in de winkel denk ik dat ze wel goed voelen maar als ik ze enkele uren aan heb merk ik dat ze toch weer niet prettig zitten. Het is niet een bepaald type/stof broek wat dit veroorzaakt, bij sommige spijkerbroeken heb ik het wel en bij andere niet. Ik heb ook broeken van andere materialen waarbij het de ene keer wel goed gaat en de andere keer niet... " Er lijkt niet een bepaald type broek of stof te zijn waarbij het altijd goed gaat.

    Het geeft ook geen jeuk/vlekjes of dat soort allergische reacties dus ik betwijfel of een dermatoloog hier iets mee kan.
    Ik heb overigens diabetes, kan deze overgevoeligheid hier mee te maken hebben ?

    Reageer
    #2

    Van de diabetes zal het niet zijn. Dan zou je het bij alle broeken moeten hebben.
    Ik zou er zo ook geen verklaring voor hebben.

    Reageer
    #3

    Ik heb exact hetzelfde probleem... nog geen oplossing gevonden en is vreselijk irritant

    Reageer
Reageer op: Kippenvel op de benen bij bepaalde broeken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief