ontstoken navelpiercing

  • #1

    hallo,

    ik heb nu 2 maand mijn navelpiercing en het ging de eerste ander half maand heel erg goed, ik had alles precies zo gedaan zoals het moest.
    nu heb ik de laatste 2 weken heel erg veel last van mijn piercing, en hij is rood en komt spul uit.
    ik kan hem niet eens aanraken dan schieten de tranen al in mijn ogen , en als der al een shirtje overheen valt doet het zo ontzettend pijn, ik kan haast ook niet meer bukken of dat soort andere bewegingen maken want dat doet me veel te pijn!
    ik heb hem de laatste week al steeds schoon gehouden met een antibacteriële spray die ik mee had gekregen van de shop, maar het werkt niet!
    wat moet ik doen? een dokter het laten zien misschien?
    help?

    groetjes L

    Reageer
    #2

    Beste L.
    Het wordt inderdaad tijd om bij de dokter langs te gaan. Je navel is ontstoken. Zoals het lijkt komt er pus uit. Ik denk dat het sowieso verstandig is om de piercing eruit te halen.

    Reageer
    #3

    oke dank je wel ! ik zal langs de dokter gaan

    Reageer
    #4

    Succes!
    Laat even wat weten als bent geweest.

    Groet
    Tandor

    Reageer
    #5

    Fucidine crème smeren wil ook nog wel helpen, maar het hangt af van de ontsteking of de piercing er uit moet of niet. Misschien is er een te dunne diameter gebuikt en dan ziet het lichaam de piercing als een 'splinter' indringer en probeert het eruit te zweren.

    Reageer
    #6

    Niet er uit haalen eerst naar de dokto als je hem er uit haald en je doet het iets verkeerd kun je een heel lelijk liteken krijgen je kan beter eerat naar dokter gaan en laaten zien en dat je hem er dan uit haalt dandat je het zelf doen een dag wacht en naar dotor gaat ander kan je een heel lelijk liteken krijgen

    Reageer
    #7

    Een late reactie maar zo leert iemand anders er misschien nog iets uit .

    Mijn navelpiercing was ook zeer erg ontstoken de etter en het bloed liever er zo uit,

    Wat deed ik:

    Elke avond zoveel mogelijk etter eruit knijpen terwijl ik de piercing aanhield.

    Zo warm mogelijk water met zout erop houden met behulp van een dopje van een PET fles ( kokend water met zout een beetje laten afkoelen, in een dopje gieten, vooroverbukken zodat je het dopje tegen je navel kan drukken, goed aandrukken zodat je niet knoeit en rustig in bed gaan liggen en het dopje zo een paar minuten eropdrukken zodat je piercing echt in het zoutwater zwemt

    Reageer
Reageer op: ontstoken navelpiercing


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief