Pytiriais versicolor

  • #1

    Hee iedereen!!

    Ik ben Naomi een meisje van 17. Nou heb ik al ongeveer 4 jaar Pytiriais versicolor en word er vaak ja verdrietig van.

    Pytiriais versicolor zijn witte vlekjes op je lichaam, ik heb ze over heel mijn rug, grote en kleine vlekjes, mijn buik, mijn borst, beetje in me nek, een paar op mijn bovenbenen. Het zit lekker verspreid. Het erge is dat ze nooit weggaan.. Bij veel gaan ze in de winter vanzelf weg maar bij mij blijf je kleur verschil zien. Als ik in de zon bruin word dan blijven de vlekjes wit en mijn 'normale' huid word bruin dus lijk ik eigenlijk op een koe. Ik word er soort van ongelukkig van vooral als ik meisjes en jongens van mijn leeftijd zie met een mooie egale huid en dan kom ik ...

    Heeft iemand dit ook (gehad)?
    En zo ja wat heeft er geholpen.. Bij mij helpt letterlijk niks..
    Selsun helpt niet, Ketoconazol creme en pillen helpt niet, voor de 2e keer een kuur van Itraconazol capsules van 100 mg gehad van 1 week en dat werkt ook niet.

    Ik weet echt niet wat te doen, de huisarts zei bij de eerste kuur van de Itraconazol tabletten dat ik eigenlijk na een maand weer helemaal egaal zou moeten zijn. Dus heb weer een kuur gekregen, als die niet werkt krijg ik weer de zelfde kuur en anders kan het zo hardnekkig zijn dat het nooit weg gaat.. pff dag dan ben ik heel mijn leven een soort van koe ..

    En misschien overdrijf ik maar ik ben halfbloed en getint dus bij mij zie je het zo duidelijk .. Vind het erg vervelend als mensen die ik ken zeggen wat heb jij met je huid gedaan en het is ook nog eens zo moeilijk uit te leggen.. Maar helaas..

    Heeft iemand tips?!

    Groetjes!

    Reageer
    #2

    Hi Naomi, zoek een geneesheer op met magnetisme ed. Die zoekt de oorzaak. Had er ook lang last van en nu na 4 x bijna weg

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je de huisarts om een verwijzing moet vragen naar de dermatoloog. De pogingen van je huisarts hebben geen resultaat opgeleverd.

    Reageer
    #4

    Beste naomi, ik hoop dat je inmiddels een oplossing hebt gevonden. Bij mij is het weg sinds ikeen of andere kuur heb gedaan. Dit is door de dermataloog voorgeschreven. Het waren knalroze met blauwe capsules. Succes!

    Reageer
Reageer op: Pytiriais versicolor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief