Jeuk in nek

  • #1

    Al sinds meer dan een maand heb ik echt ontzettend jeuk aan de achterkant van mijn nek. Ik draag geen rare nieuwe kleren, geen sjaal en gebruik geen nieuwe shampoo's of medicijnen.
    Ik heb een geschiedenis van erge hoofd-roos waar ik al een jaar of 2 vanaf ben, ik heb 3 maanden geleden heel veel last gehad van netelroos maar dit was alleen aan de voorkant van mijn nek+torso. Ik gebruik de anti-conceptie 3 fase pil en ik ben lactose-intollerant. De -allergische reactie- hierop bestaat puur uit kramp, darm problemen en rode vlekken aan de voorkant van mijn nek. Dit heb ik al mijn hele leven dus daarom ga ik er vanuit dat de jeuk in mijn nek er niks mee te maken heeft.
    Ik kan pas over anderhalve week terecht bij mijn huisarts.

    Ik vraag regelmatig aan mensen, goh zie je iets raars in mijn nek? het jeukt zo. En dan was het antwoord altijd nee, alleen een beetje rood waar je hebt gekrabt. Nu heb ik er een foto van gemaakt en kwam ik erachter dat er toch iets van bultjes te zien zijn. Het zijn geen puistjes.

    In de bijlage een foto [img size=640]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/foto__8_.JPG[/img]

    Reageer
    #2

    Ik heb dit ook, alleen is het bij mij eczeem, ik smeer het dus in met een zalf gekregen van de huisarts, om het vetter te maken.

    Hopelijk hielp dit!

    Reageer
    #3

    Ik heb sinds een paar jaar last van jeuk in de nek aan de achterkant, huid word ook dik en zwelt op.wat is de oorzaak, en wat kan je er tegen doen.?

     

    Reageer
    #4

    Om er iets aan te kunnen doen zou eerst eens duidelijk moeten zijn wat er aan de hand is. Ben je met de klachten ook al bij de huisarts en een dermatoloog geweest? Verf je de haren? Heb je regelmatig permanent?

    Reageer
Reageer op: Jeuk in nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief