Haaruitval

  • #1

    Ik ben 14 jaar, zover ik weet is haaruitval niet erfelijk in mijn familie. Wanneer ik mijn haar borstel vallen er haren uit en in een paar minuten is mijn haarborstel alweer vol met haar. Ook in de douche, na het wassen heb ik veel haar aan mijn handen dat eruit is gevallen en soms zijn het samen een lokje. Ik heb geen kale plekken, maar ik ben er wel bang voor. Ik heb ook geen stress ofzo.. Ik leef gezond. Ik knip ze om de maand. Wat kan ik er tegen doen? En wat zou de oorzaak kunnen zijn. Ik heb bruin haar.

    Reageer
    #2

    Leonie, wees niet bang. Dit gebeurt heel veel meisjes van leeftijd 12-18. Ik had het ook heel erg, volgens mijn huisarts was er niks ernstigs en verliezen heel veel vrouwen gewoon dagelijks veel haar door het borstelen.

    Goede tip: gebruik een tijdje het 'ELVIVE ARGININE RESIST X3
    INSTANT MIRACLE' het is een direct werkend haarmasker. Ik merkte na een week echt verschil! Het versterkt je haar en het valt minder uit. Blijft het aanhouden, dan even aan je ouders vragen om een bezoekje aan de huisarts.

    Reageer
    #3

    Heel erg bedankt! Ik zal straks even naar de drogisterij gaan en die shampoo kopen!

    Reageer
    #4

    onthou wel, het is niet een shampoo maar een masker. Dus blijf ook gewoon je eigen shampoo gebruiken. Probeer Head&shoulders te vermijden. Hier zit veel zuur in en dit is slecht voor je haar.

    Reageer
    #5

    Weet u misschien in welke drogisterij ik deze kan vinden?

    Reageer
    #6

    Even Googelen en dan zie je dat het ook on-line te koop is.

    Reageer
    #7

    Bij de etos en zelfs bij de albert heijn!

    Reageer
Reageer op: Haaruitval


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief